måndag 30 mars 2009

Aktiv nybörjare:)

Allt är ju roligt i början, så jag får väl passa på att skriva innan jag tröttnar... Dagen har varit fortsatt trevlig... busat en hel massa med E, som har kommit på att man kan springa ifrån mamma när man är i lära gå stolen... hon springer iväg allt vad hon kan, skrattandes:) Sen har hon kommit på att man kan klappa händerna... hon e för go:) J kom vid tre, då tittade vi lite på tv och sen busade vi lite till med E när hon hade vaknat efter sin lilla lur. A lagade sin goda köttfärssås till kvällsmat och sen gick han ut på en promenad... han kanske har gått vilse, för han har inte kommit hem än:(
Kusin G kanske skulle titta förbi ikväll, alltid trevligt, träffas inte så ofta nu för tiden. E har slocknat, nöjd efter ett mysigt bad o god mat.
Tänker på min stackars syster som har drabbats av mer sjukdom i familjen, det tar aldrig slut för stackars familjen S. Nu har lille C fått jobbig hosta och lille M har fått åka till akuten eftersom han kräkts hela dagen, vilket innebär att hans mediciner inte stannar kvar i kroppen:( Hoppas att de slipper stanna över natten i alla fall... det är ju bara drygt.
Nu kom A hem, ska fjäska lite... se om han kan fixa hem vår bil... den är färdig lagad nu:) Jag saknar vår stora bil... jobbigt med liten bil o barnvagn:)
Nu blir det väl inte mer förrän imorgon... det är ju snart dags att sova:)

Puss o godnatt!!

Inga kommentarer: