tisdag 30 oktober 2012

Pengarna flyger iväg ...

Sitter o betalar räkningarna, tråkigt, men det måste ju göras. Inkomsten är ju lite mindre än vanligt så det känns lite jobbigare att se utgifterna, men de är ju självvalda, så det är bara le o betala :)
Blev väckt halv sex imorse av en väldigt snuvig M, stackars liten, men hon börjar bli van, det är väl ungefär hennes sjunde förkylning på hennes första tre månader. Förhoppningsvis klarar hon denna lika bra som de andra, hon brukar sova hyfsat med hjälp av näsdropparna, så vi håller tummarna för det denna gången också :)
E valde dagis denna veckan, det är ju höstlov, men hon fick välja själv och valde att hon ville träffa kompisarna o leka :) Kan tycka att det känns helt ok, hon har väldigt mycket energi för tillfället som hon gärna får leka av sig på dagis :) Där brukar bli över så det räcker till oss här hemma ändå ;)
Börjar närma sig dopdags, blir i slutet av november. Efter det ger vi oss på julbestyr... känns helt tokigt att vi går mot juletider, har redan handlat en del julklappar ... tookigt...

Moa 15 Oktober
 
 
 
Elin o jag 21 Oktober
 
Kram
 

Inga kommentarer: