söndag 28 november 2010

1:a advent :)

Det närmar sig jul... julpynt o ljusstakar har åkt fram och lite julstämning börjar det allt bli. Igår var det julskyltning i byn så vi passade på att ta en promenad i det iskalla vädret, mysigt men kallt :) På kvällen var jag o A hos våra goda vänner, Ohlsson´s där vi blev bjudna på supergod thanksgiving middag :) Det var första gången jag åt kalkon o "stuffing" o sötpotatismos, det var i alla fall väldigt gott o trevligt :) E fick stanna hemma med sina vattkoppor, mina minsta systrar o kusin kom o passade en stund :)
E har som sagt fått flytta över till stor säng nu och det var hon själv som bad om det, den har stått på hennes rum ett tag nu så det var ju bara en tidsfråga. Första natten, som var i fredags, gick inget vidare. Men det visade sig att det var för att hon hade magknip och därav sov vi på soffan tillsammans de få timmarna vi faktiskt sov.
Där kommer fler o fler prickar hela tiden,men hon är tapper o klara det här hyfsat bra :) Blir lite ledsen emellanåt, men i det stora hela så är det lugnt :) Sitter just nu på ovanvåningen o kollar på hennes senaste favvo film, Alvin o gänget, och har det väldigt mysigt :) Det är ju lite av en julfilm så det passar bra :)
Imorgon blir det fortsatt mys med sjuklingen och sen blir det jobb tisdag o onsdag. Kommer bli lite pusslande för att få det att gå ihop, men det brukar lölsa sig :)
Nu ska jag se slutet på filmen och sen är det läggdags för lilltjejen :)
Ha det bäst :)

Kram

Inga kommentarer: