tisdag 30 november 2010

Playhouse disney...

...går varm här hemma, alla favoriterna samlade på en o samma plats :) Vi har händige Manny, Ouzo, Nalle Puh o Musse... total lycka för en viss liten prickig tjej :) Det börjar märkas att vi har varit hemma länge nu, det kryper i kroppen på E, som tur e ska hon till faster en stund på dagen idag och inatt ska hon sova hos farmor o farfar, det kan både hon o jag behöva :) Så i eftermiddag blir det inventering på jobb för min del och imorgon ska jag jobba förmiddagen så att jag kan hämta hem mitt lilla troll på eftermiddagen:)
Torsdag e vi lediga o fredag får vi nog också vara hemma om man tittar på hur kopporna ser ut idag... men men , det kan ju ändras :)
Nästa vecka känns det som om det verkligen är dags att ta tag i julklapps shoppingen... bara två julklappar inhandlade av ca. 25... ooppppsss, men det blir väl lätt så när man inte kan hitta julstämningen, för mig känns det inte som om det är mindre än en månad kvar till jul.. känns som om någon luras med mig... får kanske inse att det är på riktigt om jag ska få något gjort :)
Så nästa vecka hoppas vi att E är prickfri så vi kan gå i lite affärer o i alla fall starta shoppingen. Ska också försöka få tid till klippning till oss båda, E´s första besök på salong.. ska bli spännande att se hur det går :)
Det var nog allt för denna gången :) Ha det toppen :)

Kram

Inga kommentarer: