onsdag 8 april 2009

Snart e det påsk:)

Då var det snart påsk, märktes när jag var i affären innan idag, brukar inte vara så mycket folk på en onsdag förmiddag... men idag var där hur mycket som helst:)
Började denna dag som vanligt med en promenad, efteråt var det frukost som gällde och sen skulle ju E sova en stund. Vid halv tio dök Ro M upp, så kul att träffa dessa tokingar nu när M var frisk igen... alltid kul att se hur glad vår lilla vovve blir också när M kommer, de har nåt speciellt band dessa två:) När E vaknade, efter sin alldeles för korta sovstund, gick vi på promenad i byn... först till apoteket och sen då till mat affären där vi upptäckte att det snart var påsk:) Vi handlade vad vi behövde och sen gick vi hem hit för att äta lunch tillsammans, i ute rummet så klart, nu är det ju vår:) Snackade en stund och sen skulle M hem och sova, det passade ju bra, eftersom E också skulle sova:)
Vid ett kom sen M med sina T o S som skulle få vara hos mig när mamma skulle klippa sig inför dopet som ska bli till helgen. S sov hela tiden hon var borta, vilket var i nästan två timmar, så att jag och T hade hur mysigt som helst bara vi två eftersom E också sov:) T campade i ute rummet, hittade en åkpåse från vagnen som hon bäddade ner sig, sin bebis och en leksak till bebisen i:) Det var väldigt mysigt att umgås med T, hon har rätt så mycket härligt bus för sig. När M kom tillbaka fikade vi en stund och sen var det dags för familjen V att bege sig hemåt.
När klockan sen närmade sig fem var E trött igen så hon fick sova en stund. När hon sen vaknade vid kvart över sex var hon på dagens bästa humör, så vi hade en jätte härlig lekstund tillsammans efter maten. Som hon busar, springer runt i sitt ufo och klappar händerna samtidigt:) Ja, der var en underbart härlig stund, som vi sedan avslutade lite lungt med mys framför tv´n innan det var dags att somna för natten.
Nu hoppas jag på en natt som igår, bara en natt amning och sen sova till i alla fall sex:)
Imorgon blir det träff med R o M, får se vad vi känner för att göra då:)

Ha det bäst

Kram

Inga kommentarer: